Sådan annulleres Apple Music, når den gratis prøveperiode slutter

Sådan annulleres Apple Music, når den gratis prøveperiode slutter

Sammen med dagens frigivelse af Apple Music (sammen med Apple 8.4) er der meget spænding omkring mulighederne for tjenesten og hvad den kan repræsentere til streaming af musik. Det er starten på bryllupsrejse-fasen med appen, som brugerne kan nyde gratis i løbet af de næste tre måneder.



Men hvad sker der, når nyheden forsvinder, og du kun er en måned på tre måneders prøveperiode for at indse, at Apple Music ikke er det, du leder efter? Måske får din loyalitet over for Spotify dig til at trække øje, hver gang du åbner appen, eller det viser sig, at internetradio ikke er så revolutionerende, som det syntes i starten.

Det er let nok bare at holde op med at bruge Apple Music, men i slutningen af ​​prøveperioden opkræver Apple automatisk dit kreditkort og begynder at opkræve det månedlige gebyr, hvis du ikke annullerer. Derfor spørger det ved tilmeldingen, om du vil have en individuel konto eller en familieplan - så virksomheden ved, hvor meget der skal slå dig op, når prøveperioden udløber. I stedet for at lære det på den hårde måde, når afgiften vises på din månedlige opgørelse, kan du forhindre problemet ved at opsige dit abonnement direkte.



Der er to måder at deaktivere abonnementet på: via iTunes eller i iOS.

ios

  1. Start Apple Music, og tryk på dit kontoikon øverst til venstre i appen.

    Screengrab via Apple Music

  2. Tryk på Vis Apple ID.



    Screengrab via Apple Music

  3. Rul gennem menuen for at finde knappen Administrer, der findes under overskriften Abonnementer, og tryk på den.



    Screengrab via Apple Music

  4. Find den automatiske fornyelseskift og slå den fra.

    Screengrab via Apple Music

iTunes

  1. Åbn iTunes, og klik på dit kontoikon øverst til højre i programmet.



    Screengrab via iTunes

  2. Vælg Kontooplysninger.

    Screengrab via iTunes

  3. Gå til Indstillinger, og find linket Administrer på tværs af abonnementer.

    Screengrab via iTunes

  4. Ved siden af ​​automatisk fornyelse finder du en mulighed for at slå den til eller fra. Sluk for den.

    Screengrab via iTunes

Det er alt der er ved det. Nu er du fri for lænkerne, så du lander ikke med et gebyr på 9,99 dollar for din individuelle konto eller 14,99 dollar for familiemuligheden. Selvom du graver Apple Music, er det sandsynligvis en god ide at ændre den automatiske opladning, så du kan træffe den beslutning for dig selv, når tiden kommer.

Screengrab via Apple Music